You’re like a drug that I just can’t quit

Lyssnar på soundtracket ur Twilight-filmerna. Varenda låt är så fin. Efter jag såg "Breaking Dawn part 2" har jag starkt tyckt om Twilight. Varför? Tyckte inte om Twilight överdrivet innan. Men kanske för att den filmen var så otroligt fin. Kanske för att jag umgåtts mycket med Amanda. Bara att höra "A thousand years" får mig att vilja gråta. 

Annars då. Längtar tills man kan gå ut i vårjacka och converse. Bästa skulle vara om tiden bara snabbspolades till först sportlov, sedan till i slutet på mars. Har relativt mycket plugg men det gör mig inte så mycket då jag har fått väldigt mycket pluggmotivation under lovet. Har aldrig gjort mitt bästa i skolan, aldrig, och det gör mig sjukt irriterad för att jag vet att jag kan så mycket bättre. 

Nu ska jag måla mina naglar och sen läsa. Borde läsa mer, man får sjukt mycket bättre ordförråd. Läste mycket när jag var mindre, hade mycket bättre ordförråd när jag var typ 11 år än vad jag har nu just för att jag läste mycket då. HAHA är allt jag har att säga om det.

Puss (fulaste sättet att avsluta ett inlägg) XDXDXD

Hur fina är de inte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus