Sing about everyone that you left behind

Godmorgon! Sista dagen på sommarjobbet var igår och vi kände ren lycka när vi gick hem från jobbet och insåg att vi nu faktiskt har sommarlov. ÅH blir glad bara att tänka på det..haha.

Gårkvällen började med grillat och kladdkaka (den du Hanna), och sen gick jag ut och träffade Betty. Mysis. 

Det ser ut att bli en bra dag idag, bra planer iallafall! Sen beror mycket på vädret. Men jaja. Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder som man brukar säga. Sen vet jag inte hur mycket jag håller med om det..haha.


En vän är en vän hur taskigt livet än gått




"Du bloggar ju fan aldrig Jh".

Jag har faktiskt en vettig förklaring på det. När jobbet på fritids (aka vaktmästare på skolan) är avklarat för dagen går jag hem och sover. Sen är jag vaken halva natten istället. Jag säger till mig själv att det är okej att leva så fram tills på fredag då sommarlovet börjar på riktigt. FAST NEJ! Det är fan inte okej. Sista dagen med det var idag. 

Midsommar var mysigt iallafall. Dock var jag ju typ sjuk halva helgen. NAJS. ÖÖÖSCH nääeee..e.

Ajaaaa nu ska jag titta på oth tills jag somnar. Life's kul.

Förresten; sommarvädret </3



Sincerely, nerds

Tjo, sitter just nu i soffan och tittar på top model, Allison ftw!! Dock är det reklam så tänkte passa på att blogga. 
Andra dagen på sommarjobber idag. Hanna och jag räknar bokstavligt ihop pengar vi tjänat varje timme som passerar. 
I top model är dom för övrigt i Grekland och det får mig att sakna det underbara landet något otroligt. Grekland är så sjukt vackert. Åh.
 

Hörs sen

Put his favorite perfume on

Hello, blogg.se appen funkar ju inte.. kan det ha med att göra att hela portalen är omgjord? Hoppas den börjar fungera igen så jag åtminstone kan lägga upp lite bilder.. haha. Har inte haft så stor lust att blogga på senaste tiden men tänkte att jag kan slänga in ett inlägg nu när jag ändå inte har något bättre för mig! 

Att ha sommarlov är så sjukt otroligt jävla härligt! Även fast vädret kanske inte är så somrigt.. Är ledig iallafall liksom. Ledig i 10 fucking veckor. (jobbar dock två veckor med start nästa vecka..men det är chill). Längtar till de varma sommarnätterna. Tänk er att kunna vara ute i ett par shorts, linne och converse hela natten.. med kanske en kofta eller nåt. ryser av tanken. Såna nätter är det bästa jag vet

Har tagit det förjävla lugnt dom här dagarna, bara njutit..nästan iallafall. Skrattat tills jag fått ont i magen och gråtit tills jag fått ännu ondare. Men det är väl så det ska vara!

Har varit med min fina vän Erika idag iallafall, vi har mest legat i min säng och kollat på film. (planerna kraschade på grund av vädret. kul) Ska träffa henne nu igen, så ska vi kolla klart på den senaste filmen.. "Orphan". Haha äntligen ser vi den. Psykad tjej i den iallafall.

Aja, vi hörs någon gång. Ha de fint!


Dra


Alone/lonely

'Jag hatar dig för att du alltid dyker upp i mina tankar'


Så var grundskolan avklarad


Tolv trettiotre

I don't hate you, I never will.
I just act like I do, because it's easier than admitting that I miss you.


Bal - juni 2012


Fotade av Sara Juto.

B/W friend

The only reason god didnt make us sisters is because one mom couldn't handle us both.

The places you have come to fear the most

"Låt inte din eld slockna. Värna om varje oersättlig låga i detta hopplösa mora av 'inte riktigt' 'inte än' och 'inte alls'. Låt inte hjälten inom dig gå förlorad i dyster frustration över det liv du förtjänat men aldrig kunnat få. Du kan erövra den värld du vill ha. Den existerar. Den är verklig. Det är möjligt. Den är din."


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus