ANDAS TÄNKER KÄNNER SAMMA SAK

Åh vad jag älskar det här bandet. Underbar spelning igår med platser längst fram. Värt allt väntande. ÅÅååååh är fortfarande helt glaaaad ååååååh :''''''''''D
PS bilderna kanske inte är dom skarpaste men ändå. jag skakade. och HAHAHA resten av bilderna jag tog är KAOS SUDDIGA. OBS COPYRIGHT hehe

<3333


Skjlfösjfkso

Vet att jag inte bloggat på typ en vecka men det finns en anledning och den är att jag inte varit hemma och inte haft tillgång till internet. För min stuga ligger ute i ingenstans så det enda internetet räcker till är imessage. Men det är ju något..... Har typ inte gjort något alls i stugan, har knappt sett solen. Badat har man inte kunnat göra heller då den här sommaren mer är som höst. Fan asså. Jag som hade längtat så sjukt till sommaren, men NEJ. Varenda jävla sommarlovsdag försvinner. Den här sommaren suger så jävla hårt. Stenfuckinghårt.
Är så jävla pissed. På allt. ÅÅÅH. Alla program på tvn suger också och JIPPIE så glömde jag laddaren till datorn i stugan så den är stenfuckingdöd. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORKAR INTEE


Bästa bror ahah så fula särskilt emils ögon.....

I'd go tonight but I know you'll be there too


Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör

Tja, mår så jävla illa. Inte..fysiskt utan mer.. Äsch, jag vet inte vad det är med mig de här dagarna. Har någon äcklig magkänsla att någonting kommer hända.. något dåligt. Det dödar mig. Har inte kunnat sova någonting inatt. Inte natten innan det heller. Fast betydligt bättre då på grund av en viss. 
Vädret växlar om också, äckligt väder. Kvavt, varmkallt och regnigt. Dessutom helt grått. Känns som vädret i en sån där skräckfilm som handlar om ett hemsökt stort hus i England. 


Det finns en anledning till varför jag nästan har slutat bloggat. Eller slutat och slutat, bloggar mer sällan. Det är på grund av att jag läste ett citat som i princip sa att om man inte berättar så mycket om sig själv finner andra en mer intressant och stannar kvar vid en längre. Det fastnade i mitt huvud liksom. Dock vet jag inte om det funkar på mig, för folk försvinner ändå ifrån mig titt som tätt. Kanske berättar jag för mycket? Trots det känns det som att alla har fel bild av mig. Att ingen riktigt vet vem jag är. Det är nog därför jag känner behov att förklara.

Fattar inte riktigt varför jag skriver ut sånt här på bloggen. Kanske som ett rop på hjälp? Vem vet. Inte du tydligen.


För er andra som också undrar

Vilket gymnasium ska du gå på?


- Jag ska gå på Katedralskolan :)

Hungrig


Generation nothing




Viljan att förändra men inte vetskapen och styrkan.

A pair of dull scissors in the yellow light




Foton från igår och idag. Inte i ordning..dock. För det fuckade sig när jag skulle lägga upp dom.
Igår var jag med Jutt hela dagen iallafall, vi köpte massa (med betoning på massa) gott och åkte till funbo och mös. Senare på kvällen åkte jag till stan med familjen och var på konsert/allsång/whatever. Lagom kul.. Men mamma var gullig på scen iallafall!
Åkte hem och träffade Jutt. Det var öde överallt så vid typ halv tolv tog vi oss till max och åt..funkar alltid liksom. 

Skulle ta en morgonfika med Felicia på stan halv elva imorse, men försov mig till elva så stackarn fick sitta och vänta på mig.. Mysigt och gott var det iallafall. Sedan gick (!) vi i solen hem till henne. Vi pratade, titta tv och myste med Daisy, som Felicia är hundvakt till. Sjukt söt hund! 

Är hemma nu iallafall och vill helst bara..dö. Nej men.. typ.

Dom säger att det är nåt med hjärtat..

..men ingenting har någonsin slagit så hårda slag.



Som vi glömde att vi älskade varan

Idag har jag varit en sjukt jävla duktig dotter. Har lekt lite trädgårdsmästare. HAHA LOL. Nej men har klippt syrénhäcken lite.. och rensat grusgången från äckliga maskgrosor. 

Har ingen direkt ork för att göra någonting speciellt ikväll. Vill inte göra någonting heller så det är lugnt liksom. Ska nog lägga mig i sängen och tänka på att vi bara är instinkt, bara djur och att allt är lögn. (see what I did there..?)


Finaste på länge ↓
Moto Boy – Beat heart



 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus