They want a piece of action

(Den här helgen gick alldeles för snabbt.)

Var och firade mamma på restaurang igår med min fina familj. Var jättemysigt och jättegott! 
Sedan åkte vi hem och efter ett tag gick jag hem till Karolina där jag sov. Goooooooooooooos.

Imorse vaknade vi rätt sent. Lagade lite pannkakor. Och sen kollade vi på världens bästa film.

Vid fem träffade jag Emil och hos honom har jag varit tills för typ en halvtimme sen då jag kom hem.

Nu sitter jag och funderar på varför man lyssnar på deppig musik när man är deppig. För man mår ju inte direkt bättre av det, eller hur? Men man gör det ändå. 
Och det är just det jag gör nu, lyssnar på deppiga låtar och pluggar. No och en jävla essä. Låg stämning.


Måndag imorgon. Enda positiva med den här veckan att jag har noll spanskalektioner och har håltimme de timmarna istället. Tack Gud.


Still I miss you so, I just can't let you go

Först och främst vill jag säga GRATTIS till min fina mamma som fyller år idag. Du är bäst mamsen och jag älskar dig så mycket ♥


Har precis ätit god lunch med familjen, snart kommer mormor och morfar och då ska vi äta tårta. Ikväll ska vi åka in till stan och äta på restaurang. Sjukt mysigt! 

 
Bon Iver – Skinny Love
Band of Horses – The Funeral
Moto Boy – Beat heart

Du var aprilhimlen

Godkväll. (..)
Eftermiddagen och kvällen har spenderats med Karolina bby. Till middag åt vi kebab (TYP första gången för mig). Det var gött så länge jag inte tänkte på vad för äckligheter som är nedmosade i det där och jag tänkte inte på det så det var gott! Haha utdraget.
Iallafall så gjorde vi inte så mycket men mysigt ändå. Egentligen skulle vi sovit med varandra....... Men det blev inte så. Fett synd. Nu ligger jag i sängen. Ska kolla på film och äta godis.. Är sjukt trött och har ont i mina fötter.

Imorgon fyller min mamma år så då ska vi fira henne med restaurang och bio, skitmysigt! Efter det ska jag förhoppningsvis träffa Karoläjnää.

(Sjukt skönt att det bara är fredag btw)


Jag slängde bort nån slags vän

Idag fick jag min skoldator..EHE. Najs..nu vet ni det..

Sitter och myser med fruktte. Borde plugga. Är skitmycket nästa vecka som jag känner att jag borde påbörja pluggandet på.. 

Kan berätta lite kort om dagen. Skolan var chill, slutade halv tre. Då åkte jag, Sara och Amanda ner på stan. Amanda åkte dock rätt snabbt och då träffade Sara och jag Erika. Vi åt lite lunch/mellanmål på max och sen gick vi vidare till Waynes och drack chai latte. Sedan åkte vi till kyrkan med Jon och var där.

Och nu är jag hemma. Ska nog äta nån middag eller nåt nu.. Tjarå

Vill tillbaka

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind

Hej ni som fortfarande läser min blogg. Ni är söta ni.

Skulle fått skoldatorn förra veckan men med en smula idioti så fick jag den inte och nu KANSKE jag kommer få den den här veckan. Eller någon annan gång det närmsta året. Nej men, haha. Jag överdriver som fan, men är skitarg.

Annars då... Gjorde mitt första prov på gymnasiet i fredags. Spyr på det. I lördags var jag på maskeradmiddag med ett gäng jättefina tjejer, tack Ellinor!! Och igår så fyllde jag 16. Kände hur jag bara växte. Skoja, gay. Nej men hade en jättemysig födelsedag iallafall!

Idag har det varit skola som vanligt. Efter skolan åkte fyra idioter ner på stan och skulle köpa Ben&Jerry's på Hemköp. Vi hade ju hämtat ett erbjudande på facebook och allt, två för en. Sjukt värt. NEJ. Vi gick runt i typ en timme och letade efter den där jävla Hemköp på Kungsgatan som inte existerade. Eller, den existerade. I FUCKING NORRKÖPING!!!

Jag har ju spillt vatten på min laptop så det är några tangenter som inte fungerar så jag bloggar inte från den, skitjobbigt att behöva använda en sån där liten ruta man kan klicka på tangenterna istället haha. Nu sitter jag på mammas dator, tänkte plugga lite engelska och påbörja en essä som ska innehålla 1600 ord.

Såååååååååååååååååååååååååå... vi höres

PS INGA BILDER HÄR OCH ORKAR EJ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) MAILA BILDER FRÅN MIN TELEFON <33333

Okej att inlägget innan publicerades fett sent <3

Aa


Baby vart har du varit, vi har redan tänt på grillen

Först och främst vill jag säga stort GRATTISGRATTIS till en mycket fin vän som fyller 16 år idag!! Tack för att du alltid, sen vi var två jobbiga småtjejer som folk såg som en person, funnits vid min sida trots att vi tjafsat mycket. Älskar dig så mycket Hanna!



Skolan rullar. Nu har allt börjat på riktigt. Har mitt första prov på fredag, historia, antiken. Skoldatorn får vi hämta ut imorgon. Najs med fullt antal tangenter..haha.
NU ska jag ner på stan för att äta på restaurang med mina päron och bror. Hihi fett cosy (och gott är skit hungrig)



Och även fast det här är en hemsk bild på oss är den så gosig. (och det finns hemskare, fult sminkade i en trappa)


Aa precis

Instagram: jfredricsson
Twitter: jfredricsson

Väldigt varierande namn.. Men ni hittar mig där också, uppdaterar WAY MORE där. Hareee


Hon blir inte tydlig för omgivningen

Bloggar otroligt sällan. Men vad gör det om 100 år, ehehe.
Kulturnatten var nice med min baby. Somnade bredvid henne sen och hela söndagen spenderades med henne med massa onyttig mat. GÖTT som fan, hihi Karolina är bra hon.
Mådde inte så bra i måndags så gick hem och la mig i soffan efter skolan. Skönt det också.
Idag började jag 10 och slutade 12. Finns bara ett ord: onödig skoldag. Jag, Sara och Betty gick då och åt lunch/fikade på stan. Sjukt mysigt!
Klockan två behövde jag ta mig tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal i en kvart. Efter det körde pappa mig hem till Emil och där har jag varit tills för typ en timme sen.
Mysig tisdag. Har precis druckit te och ska nu ta en snabb dusch, sen ska jag sova. Lång dag imorgon.


You say time heels, there's not enough of it

Aa hej, skolan rullar på och jag har ingen ork att blogga. Prioriterar att få ordning på mitt liv. Kanske bloggar jag bättre när jag får min skoldator den 17e, 18e eller 19e september. FETT rolig info för er. DRIIIIIVER. XD


Onödig skoldag. Dock var engelskalektionen ganska rolig då den handlade om typ självförtroende och hur man ser på sig själv och vad man vill uppnå i livet. Typ.
Två timmars lunch så jag och Sara åkte ner på stan och åt en nyttig sallad med fullkornsbröd. Ytterst gott. DRIIIIIIIVER vi åt på max........ Jajajaja tur att när madre kommer hem från jobbet ska vi åka och köpa en crosstrainer.

När jag åkte buss hem från skolan kändes det som att jag var med i en film, bästa känslan..typ. Lyssna på "The Chills" med Peter Bjorn and John nästa gång ni åker buss så mår ni bra.

Aja ska göra något vettigt nu, tjingeling


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus