01:28

Mysigare dag. Mysigare kväll. Som jag saknat finaste Sheen ❤


Du säger “När ni var små, säg vilka droger tog ni då?”

Heyyyyyyyyy. Mysigaste natten på länge. Träffade Sara och Erika igår vid tre typ. Äventyr på stan för att köpa godis, mat och allt vad det heter, sen hem tills Sara där vi spenderade natten. Vi hade American Horror Story - maraton, sjukt mysigt!! Hela säsong 1 var klar runt halv 5 på natten och vi somnade strax efter det.

Idag gick jag hem från Sara vid typ 2. Träffade Josefin senare och vi åkte till stan, tittade i affärer och åt osvosv. Myyyys.
Är hemma just nu, har precis ätit middag. Är så jävla trött så ska dricka lite kaffe innan jag ska ut och träffa Josefin igen! Vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert kul, hare götttt


Finaste


Från något till något annat


Wtf att delar ur förra inlägget försvann? Haha..


Sunday

Sjukt mysig morgon. Gjorde frukost på sängen åt mig själv ( Just nu läser jag en bok vi måste läsa i skolan, så jag har det gjort.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska träna iallafall, enda jag vet.
Hare gööttt!


You and I we're gonna rise again

Mysig lördag, även fast jag inte gjort så mycket. Har varit sjukt seg.. Har nyss ätit iaf, är i matkoma ungefär. Ska snart titta på film med familjen. Bästa.

meeting-irony:

WAIT. I love this so much. 
lolsupreme:

this.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc4eyoSfzw1qfji2jo1_500.gifHåkan Hellström – Precis Som Romeo

Making up for teenage crime

Skön dag faktiskt!!!!!!
Missade dock sovmorgonen imorse men det gjorde inte så mycket. Kort skoldag, från tio till halv två och den bestod av redovisningar på naturkunskapen och debattartikelläsning på svenskan. Jag och Amanda satt kvar ett tag och pluggade lite. 

Kom hem typ kvart över fyra och drog direkt ut och sprang. Skönt som fan. Ska springa mycket mer har jag bestämt mig för. Men det har jag ju bestämt mig för varje gång jag har sprungit de senaste två åren typ så.hah..
 
Sushi till middag och det var väldigt gött. Nu när jag tänker efter så hade jag precis ätit det senast jag bloggade också. Men aa. Förresten, som väldigt många säger har det blivit nån slags trend i Uppsala om att älska och äta sushi. HAHA. Undrar hur många som äter sushi bara för att det är så.........

Ska plugga lite nu iallafall. Matteprov på fredag, engelskaredovisning imorgon plus samläxa och säkert något mer som jag kommer behöva ljuga om att jag har gjort. 
 
 
AAAAA FACELOOKEN OCH DET VÄLDIGT FINA VÄDRET IDAG EHEH sämst bild på vädret, den blev fuckad men vad gör det om hundra år.......

<333333


I don't sleep, I dream

Heeeeeeeeeej. Skolan gick som smort. Fult ord åsido, men den gick bra. Grupparbete på naturkunskapen, lunch på subway och svenskan hann knappt börja förän vi hade slutat för dagen. Jag och Amanda satt kvar lite i skolan och jobbade på no:n. 
Strax innan fyra mötte jag min pappa utanför vårdcentralen. Tog sista sprutan mot livmoderhalscancer. Gick sjukt fort och var inne i rummet i max 1 minut. 

Fick ett otroligt bra besked efter vårdcentralen av pappa. Är så sjukt glad. Hela familjen firade med sushi och champagne till middag. Åh.

Nu ska jag plugga spanska och lyssna på musik som håller mig glad. 

Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen GångerMoto Boy – Blue motorbikeOasis – WonderwallThe Kooks – RunawayAdrian Lux – All I Ever WantedThe Tallest Man On Earth – The DreamerKent – Ingenting någonsinHåkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så LättKent – Vals för satan (din vän pessimisten)Florence + The Machine – SpectrumOutKast – Hey Ya! - Radio Mix/Club MixKent – Livrädd med stil

Den här bilden gör mig lycklig 

Lately her face seems, slowly sinking, wasting

Hej på er fina läsare.
Livet rullar, skolan den här veckan har varit ganska lugn och nästa vecka ser rätt så lugn ut också, förutom ett spanskaprov i slutet på nästa vecka. Fast det är för långt fram för att jag ska börja oroa mig liksom..

Igår firade vi Sara med först fika hemma hos henne och sen bio som sagt, "Ted" blev det. Den var rolig, haha. Sjukt mysig kväll.

Idag var det var det skola som vanligt, slutade 12:50 okej vilket var mer än okej! Jag, Amanda och Sara åkte hem till Sara och fikade lite och sen åkte vi till lasergame för att köra det med vår klass. Skit kul, så gosig klass.

OCH BTW, så ska jag och Sara på Band of Horses konsert i november, fyfan va NAJS!!!!!!

 

Det här alltså, det här. ↑ Där grät jag.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Först och främst vill jag säga grattisgrattisgrattis till Sara som fyller år idag, du är en underbar vän!!!! ❤❤


Tisdagsschemat har blivit ännu lite bättre då vi slutar en timma tidigare från och med nu, yeezzz.
Kom hem för nån timma sen, ligger i soffan för tillfället... Väldigt hurtigt. Ska nog sova lite hehe. Det är det bästa när man kommer hem från skolan for sure.

Ikväll blir det bio för att fira Sara!

Hare göööött


Typ så

the-absolute-funniest-posts:

10knotes:
Here’s a blog that’s totally worth following

Finns nog inget bättre


If he wants the D, don't give him the D

Sitter i skolan med Amanda just nu. Vi pluggar till naturprovet imorgon och skriver lite mediaessä. VÄLDIG underhållande saker att plugga! 
När jag kommer hem ska jag plugga ännu mer och typ. sova.

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus