Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Sitter i mitt rum just nu. Ska platta håret och sedan ska jag dra mig mot ica för att möta upp lite tjejer från min klass. Ikväll ska vi inviga lovet på bästa sätt (börjar med pizza). 

Nej men.. mår bra. Trots att jag är väldigt förkyld. Det är lov och det är soligt ute. 

Vet egentligen inte varför jag bloggar just nu... Har inga bilder... MEN KOLLA PÅ DET HÄR (VERKLIGEN SÖTASTE JAG SETT)


Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Vill ställa mig framför dig och skrika.
Skrika så högt så att du för en gång skull förstår hur mycket du sårat mig


Some try to hand me money, they don't understand. I'm not broke - I'm just a brokenhearted man

 
Var tvungen att gå till skolan imorse, trots att jag inte mådde så bra. Hade matteprov på morgonen och ett tal som skulle hållas på svenskan. Kort skoldag, men sjukt jobbig och väldigt skönt att ha den här dagen avklarad. Nu är det i princip påsklov, förutom lite småläxor. Åkte hem efter skolan, bakade chokladbollar och somnade framför Eclipse. Ska snart äta middag och efter det ska jag inte göra någonting. SKÖNT

I med att det har börjat kännas som vår de senaste dagarna har jag känt en sån glädje och lycka bara våren kan få en att känna. Längtar så mycket till den varma delen av våren och sommaren och allt som händer i och med det. Ska till peace and love i början på sommarlovet och klipp som detta får mig extra taggad. Längtar.

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

Bloggar bra känner jag. Eller.

I onsdags var jag på bio i Stockholm med Sara och Amanda, Sara hade vunnit (!) biljetter till en förhandsvisning av The Croods, den var nussig!
I torsdags träffade jag saknade Erika på stan och i fredags kväll åkte jag, Bernice och Emma till Nyby på fest. Jag åkte hem ganska tidigt pga lång historia.
I lördags träffade jag Karolina och jag bjöd henne på middag för att fira henne i efterskott! Det var mys. På kvällen var vi hemma hos henne och Erika gjorde oss sällskap till "Jag saknar dig". Sjukt längesen jag såg den och den är fortfarande lika sorglig. Sen sov jag kvar hos Karolina! Kom hem för någon timme sen och sen dess har jag pluggat matte. Kul :-D XD :P

Nä men ska äta glass nu... x


What am I supposed to do when the best part of me was always you

Idag gick jag i skolan från 10 till 12. Gick då ner på stan och åt en sallad på Cupido med Amanda! Åkte hem sen och hann vara hemma drygt en timme innan jag åkte ner på stan igen och träffade Josefin. Vi gick mest runt och tittade på kläder och pratade, mys!
Ikväll vägrar jag platttången vilket jag antagligen får ångra imorgon bitti. Om ni ser ett troll imorgon är det jag. Natti


Jag var ingen, du var aprilhimlen


You can't stop now, It's already begun

Bilden på mig och Betty är tagen i fredags hemma hos Emma! Trevlig kväll det där, var dock sjukt trött haha.
Den understa bilden på mig är från i lördags. På lördagen firade jag mormor på stan med henne, morfar och min familj. Det var jättemysigt och gott! Träffade sen Bernice vid 17 och vid 18 gick vi vidare mot en filmkväll med vår förra klass. Så mysig klass. 

Idag är det söndag och jag ska inte göra någonting idag. Mår inte så bra men har ändå kämpat mig igenom lite matte. Ska lägga mig i sängen nu och titta på en film. SKÖNT



Radiohead – Creep

Gör som alla andra

Men den här är så värd att dela. Älskade Håkan
 

I want you to notice when I'm not around

Idag hade vi ett naturkunskapsprov och ett seminarium på svenskan. SÅ. JÄVLA. SKÖNT att ha detta avklarat!!

Fick sluta skolan tidigare och när jag kom hem så bakade jag scones och tittade på top model och sen dess har jag mått illa. :S Not sure if åt för mycket eller magsjuka. :S Närå magsjuka kan jag nog utesluta... I hope. Är fett rädd för magsjuka. 
Nu ska jag fortsätta plugga psykologi, träna och sen äntligen sova

 

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad

Först och främst vill jag tacka er som fortfarande går in på min blogg och fortfarande tror på mig. Tack. TACK.<3

fredags åt jag på kinarestaurang med mamma och sen tittade vi på bio, "Berättelsen om Pi". Den var söt och bättre än vad jag trodde att den skulle vara!
lördags träffade jag Karolina vid klockan fyra. Var med henne framtill dagen efter vid klockan fyra (sov hos henne) så det var alltså ett väldigt jobbigt och irriterande dygn. -.- SKJJJ XD Men baby hon är bra. 
söndags var jag som sagt med Karolino först och sen gick jag hem och skulle plugga men sov istället. 

Idag var det måndag och jag var helt slut och gick hela dagen halvsovandes ungefär. Höjdpunkterna var när jag och Amanda dansade på toan och när vi firade vår fina samhällskunskaps- och historialärare Jonas på födelsedagen med tårta och ballonger. 

Och nu sitter jag här och pluggar på det sista till naturkunskapsprovet imorgon och känner att om det går åt helvete så var det inte menat att lyckas. 



Jag glömmer att vi glömt allt om varann, alla har vi fastnat hos nån någonstans - Kent – Längesen vi sågs

Everybody knew that we had too much fun

Har pluggat sen jag slutade skolan och ändå är jag långt ifrån klar, fast jag är iallafall en bit på vägen nu.
Vill helst bli överraskad av någon som kommer hit med godis och myser med mig men det ser ej ljust ut på den fronten haha. Historieboken är my one and only love tonight. Om jag hade haft katter skulle min framtid vara kirrad. Lol.

Eskj herrå <3

 


The people in this town, they look strait through me

Glömmer hela tiden bort att blogga, tar typ aldrig några bilder och utan bilder blir det sjukt tråkigt att läsa..
 
Helgen: I fredags var jag med Hanna, på eftermiddagen var vi på stan och på kvällen bakade vi kladdkaka och myste. Betty kom senare på kvällen och tittade på "The Impossible" med oss som var sjukt sorglig, men bra. Betty åkte hem sen och jag sov kvar. 
På lördagsmorgonen vaknade jag och Hanna tidigt och vi började titta på "The Carrie Diaries". Asbraa. Sen åkte jag ner på stan och träffade saknade Felicia! Vi tittade i affärerna och sen gick vi och solade. Fick ingen färg alls. Inte ens röd. Bara några fler fräknar som jag åsido älskar. Önskar jag hade fler fräknar...så fint. På kvällen var jag hemma med min familj vilket var gos. 
Idag har jag städat mitt rum och pluggat... </3 och nu ska jag äta. ÄR SÅ HUNGRIG och det blir jättegod mat. <3

Ha det bra 

Mår så bra av de här bilderna

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus