Du bad mig ta kärlek lätt som en vind

Hej ni som fortfarande läser min blogg. Ni är söta ni.

Skulle fått skoldatorn förra veckan men med en smula idioti så fick jag den inte och nu KANSKE jag kommer få den den här veckan. Eller någon annan gång det närmsta året. Nej men, haha. Jag överdriver som fan, men är skitarg.

Annars då... Gjorde mitt första prov på gymnasiet i fredags. Spyr på det. I lördags var jag på maskeradmiddag med ett gäng jättefina tjejer, tack Ellinor!! Och igår så fyllde jag 16. Kände hur jag bara växte. Skoja, gay. Nej men hade en jättemysig födelsedag iallafall!

Idag har det varit skola som vanligt. Efter skolan åkte fyra idioter ner på stan och skulle köpa Ben&Jerry's på Hemköp. Vi hade ju hämtat ett erbjudande på facebook och allt, två för en. Sjukt värt. NEJ. Vi gick runt i typ en timme och letade efter den där jävla Hemköp på Kungsgatan som inte existerade. Eller, den existerade. I FUCKING NORRKÖPING!!!

Jag har ju spillt vatten på min laptop så det är några tangenter som inte fungerar så jag bloggar inte från den, skitjobbigt att behöva använda en sån där liten ruta man kan klicka på tangenterna istället haha. Nu sitter jag på mammas dator, tänkte plugga lite engelska och påbörja en essä som ska innehålla 1600 ord.

Såååååååååååååååååååååååååå... vi höres

PS INGA BILDER HÄR OCH ORKAR EJ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) MAILA BILDER FRÅN MIN TELEFON <33333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus