Making up for teenage crime

Skön dag faktiskt!!!!!!
Missade dock sovmorgonen imorse men det gjorde inte så mycket. Kort skoldag, från tio till halv två och den bestod av redovisningar på naturkunskapen och debattartikelläsning på svenskan. Jag och Amanda satt kvar ett tag och pluggade lite. 

Kom hem typ kvart över fyra och drog direkt ut och sprang. Skönt som fan. Ska springa mycket mer har jag bestämt mig för. Men det har jag ju bestämt mig för varje gång jag har sprungit de senaste två åren typ så.hah..
 
Sushi till middag och det var väldigt gött. Nu när jag tänker efter så hade jag precis ätit det senast jag bloggade också. Men aa. Förresten, som väldigt många säger har det blivit nån slags trend i Uppsala om att älska och äta sushi. HAHA. Undrar hur många som äter sushi bara för att det är så.........

Ska plugga lite nu iallafall. Matteprov på fredag, engelskaredovisning imorgon plus samläxa och säkert något mer som jag kommer behöva ljuga om att jag har gjort. 
 
 
AAAAA FACELOOKEN OCH DET VÄLDIGT FINA VÄDRET IDAG EHEH sämst bild på vädret, den blev fuckad men vad gör det om hundra år.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus