Du har blivit lättantändlig, du bränner allt du rör

Tja, mår så jävla illa. Inte..fysiskt utan mer.. Äsch, jag vet inte vad det är med mig de här dagarna. Har någon äcklig magkänsla att någonting kommer hända.. något dåligt. Det dödar mig. Har inte kunnat sova någonting inatt. Inte natten innan det heller. Fast betydligt bättre då på grund av en viss. 
Vädret växlar om också, äckligt väder. Kvavt, varmkallt och regnigt. Dessutom helt grått. Känns som vädret i en sån där skräckfilm som handlar om ett hemsökt stort hus i England. 


Det finns en anledning till varför jag nästan har slutat bloggat. Eller slutat och slutat, bloggar mer sällan. Det är på grund av att jag läste ett citat som i princip sa att om man inte berättar så mycket om sig själv finner andra en mer intressant och stannar kvar vid en längre. Det fastnade i mitt huvud liksom. Dock vet jag inte om det funkar på mig, för folk försvinner ändå ifrån mig titt som tätt. Kanske berättar jag för mycket? Trots det känns det som att alla har fel bild av mig. Att ingen riktigt vet vem jag är. Det är nog därför jag känner behov att förklara.

Fattar inte riktigt varför jag skriver ut sånt här på bloggen. Kanske som ett rop på hjälp? Vem vet. Inte du tydligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus